Diensten

Echte profielen, echte mensen
Té vaak hoor je dat datingsites 'nep profielen' aanmaken om zo mensen te lokken. Hier doen wij niet aan mee. Alle leden bij KomDaten zijn 100% echt en de profielen zijn door deze mensen zelf geschreven. Bovendien controleert het team van KomDaten regelmatig op de kwaliteit van de profielen om zo eventueel misbruik te voorkomen.

Krachtige matching opties
Vind jouw perfecte match met onze krachtige matching opties. Gebruik de snelle zoekmachine om mensen te vinden die goed bij jou zouden passen. Gebruik de uitgebreidere zoekfuncties om meer diepgaand te zoeken. Je kunt je zoekopdrachten bewaren en later nog eens makkelijk opnieuw uitvoeren. Beperk je zoekacties tot je eigen regio om het aantal resultaten te verkleinen.

Speed dating
Uniek systeem! Speciaal voor betaalde leden is er nu speed dating beschikbaar. Je krijgt de mogelijkheid al jouw matches in één keer een knipoog of berichtje te sturen! Dit kan je ontzettend veel werk besparen en geeft je toch de kans met nieuwe mensen in contact te komen.

Audio- en video chatten
Onze chat service is volledig uitgerust met audio- en videosysteem om te webcam chatten met je matches. Zo kun je een intiem gesprek starten met iemand leuks die je hebt leren kennen. Privé chat sessies zijn ook mogelijk voor de wat meer intieme, privé gesprekken. Er is ook een gezellige, gemeenschappelijke chatroom waar alle online members tegelijk kunnen chatten.

Intern mail systeem
Een volledig uitgerust intern e-mail systeem is beschikbaar voor members om elkaar veilig en anoniem berichten te sturen. Door gebruik te maken van ons interne systeem hoef je geen persoonlijke contactinformatie beschikbaar te stellen, totdat je hier klaar voor bent.
Je kunt ook standaard mailberichten opstellen als je bijvoorbeeld merkt dat je dezelfde openingszin regelmatig naar andere mensen stuurt. Op deze manier kun je alles naar eigen wensen inrichten, zodat je snel aan de slag kunt. Je kunt tevens gebruikmaken van speciale variabelen, zodat je profiel-informatie direct meegezonden wordt met een bericht. Handig!

Stuur een knipoog
Zie je een profiel dat je aanspreekt, maar wil je een subtiele hint geven? Stuur hem of haar dan een knipoog om te laten weten dat je interesse hebt.

Vriendenlijst en hotlijst
Je kunt je eigen vriendenlijst bijhouden om in contact met bepaalde mensen te blijven en hun laatste activiteiten te volgen. Als je een leuk persoon aan de haak geslagen hebt, kun je deze toevoegen aan je "hot profielen" pagina en zo je eigen kleine hot lijstje bijhouden.

Geblokkeerde profielen
Als iemand je lastig valt of telkens dezelfde persoon je berichtjes blijft sturen, dan kun je deze snel en eenvoudig blokkeren door ze op je gebande profielenlijst te zetten. Jij wordt onzichtbaar voor deze mensen en ze kunnen je niet langer tot last zijn!

Profiel bezichtigingen en knipogenlijst
Wil je weten wie er allemaal jouw profiel bekijken? Kijk in de lijst van "Wie bekeek mijn profiel", om te zien wie er allemaal op jouw profiel zijn geweest. Als je een knipoog hebt ontvangen kun je deze terugvinden in je knipogenlijst.

Fotoboek
Upload je foto's en houd ze privé voor jou en je vrienden, of toon ze openbaar om door iedereen bekeken te worden. De fotogallerij is geavanceerd en je kunt meerdere albums aanmaken. Je kunt tevens je foto's direct online bewerken met een ingebouwde bewerkingstool.

Evenementen kalender
Je kunt ook gebruikmaken van een ingebouwde kalender om je ingeplande evenementen en afspraken bij te houden. Je kunt zo ook kijken naar publieke evenementen, gepland door en bedoeld voor andere members uit de community. Maar natuurlijk ook voor verjaardagen en jubilea!
Site overzicht


 Members Vorige Week: 2
 Totaal Aantal Mannelijke Members: 253
 Totaal Aantal Vrouwelijke Members: 66
 Foto's Vorige Week: 0
 Members Online: 0

Nieuws

Openingsactie KomDaten

09 Dec 2014

KomDaten is met een nieuw ontwerp helemaal klaar voor een frisse start. Daarom geven wij nu aan alle nieuwe leden... meer

Nieuwsarchief