FAQ

Hoe verander ik mijn email adres of wachtwoord?
Je kunt deze gegevens aanpassen onder het kopje "Mijn profiel" via de link "Mijn profiel aanpassen". Hier kun je ook direct alle andere informatie wijzigen, zoals bijvoorbeeld je instellingen, contactgegevens, hobbies, etc.
Als je klaar bent druk je onderaan de pagina op de button met "Opslaan".
Probeer je beste beentje voor te zetten en voeg tenminste één foto toe aan je profiel en vul deze met enige informatie over jezelf en jouw interesses. De foto is de sleutel tot succes als het om ontmoeten van nieuwe mensen gaat. Mensen voelen zich prettiger als ze weten wie ze schrijven.

Wat is het doel van de Directe Berichten en hoe werkt dit?
Deze applicatie is alleen beschikbaar voor betaalde leden en is een snelle manier om contact te leggen met andere members die op hetzelfde moment als jij online zijn. Het geeft alle online members weer. Als je iemand een direct bericht stuurt, dan kan deze jou een bericht terugsturen. Als het bericht aankomt terwijl de contactpersoon al offline is, dan wordt het bericht in zijn of haar Inbox bezorgd.

Hoe werkt standaard zoeken?
Mijn Matches werkt op basis van je standaard profiel informatie en je zoekvoorkeuren. Er worden partners geselecteerd op basis van jouw zoekcriteria.

Hoe werkt "Mijn Matches"?
De optie "Mijn Matches" is een uitgebreide zoekmachine, enkel beschikbaar voor betaalde leden. Deze functionaliteit is op basis van een uitgebreid persoonlijkheidsrapport. Je kunt een uitgebreide vragenlijst invullen en op basis van jouw persoonlijkheid worden matches die het beste bij jou passen gezocht.

Ontmoeten mensen elkaar in het echt via deze website? Gaan mensen wel eens trouwen?
Natuurlijk gebeurt dat. Iedere dag vinden duizenden mensen elkaar op het internet, worden verliefd en gaan soms zelfs trouwen. Misschien staat er wel een leuk verhaal tussen de succes verhalen?

Als iemand mij een bericht stuurt, waar kan ik dit dan zien en hoe kan ik erop reageren?
Als een andere member je een bericht stuurt, gaat dit bericht direct naar jouw persoonlijke inbox. We sturen jou een e-mail om je op de hoogte te stellen van de ontvangst van dit bericht.
Om het bericht te lezen, kun je simpelweg inloggen met je gegevens en naar je Inbox gaan. Als je besluit om een bericht terug te sturen, druk je simpelweg op de knop "Beantwoorden". Als je jouw bericht hebt verstuurd, ontvangt de andere persoon ook een e-mail in zijn/haar mailbox.
Alle berichten die mensen naar elkaar versturen blijven op deze site. Je hoeft dus nooit zomaar je e-mailadres te geven. Zodra je er klaar voor bent kun je bijvoorbeeld telefoonnummers uitwisselen en/of een date inplannen.

Hoe verberg ik mijn profiel?
Om je profiel te verbergen, selecteer dan "nee" bij de vraag "Mogen andere Member(s) zien wanneer ik online ben?". Dit kan op de pagina waar je je profiel bewerkt. Houd echter in gedachten dat de mensen die het vaakst actief zijn op deze website hun profiel zichtbaar houden. Dit vergroot namelijk je kansen om iemand te ontmoeten. Je weet maar nooit, misschien is een speciaal persoon niet in staat om jou te vinden omdat je profiel op verborgen staat. Dat zou jammer zijn.

Als ik mijn lidmaatschap beëindig, komt dan alles te vervallen? Kan ik het ook "on hold" zetten?
Nee. Als je jezelf eenmaal ingeschreven hebt, zal je account actief blijven voor de ingeschreven periode. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je meteen alles kwijt bent. De opzegging gaat pas in, nádat je ingeschreven periode is verlopen. Bovendien kun je je abonnement later altijd nog opnieuw activeren.
Site overzicht


 Members Vorige Week: 2
 Totaal Aantal Mannelijke Members: 253
 Totaal Aantal Vrouwelijke Members: 66
 Foto's Vorige Week: 0
 Members Online: 0

Nieuws

Openingsactie KomDaten

09 Dec 2014

KomDaten is met een nieuw ontwerp helemaal klaar voor een frisse start. Daarom geven wij nu aan alle nieuwe leden... meer

Nieuwsarchief