Inschrijvingsvoorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van KomDaten moet je voldoen aan de algemene inschrijvingsvoorwaarden. Wij streven ernaar de site en profielen voor alle serieuze volwassenen toegankelijk te maken. Op de site en in de chatbox zijn daarom moderators aanwezig die regelmatig profielen controleren en die erop toezien dat onderstaande regels worden nageleefd. Deze moderators zijn vrijwilligers die zich ervoor inzetten dat er geen misbruik gemaakt wordt van de diensten. De volgende regels zijn op iedereen van toepassing:

REGISTRATIE ENKEL TOEGESTAAN VANAF 18 JAAR OF OUDER.

Profielen:

- Het is niet toegestaan je profiel te gebruiken om andere mensen lastig te vallen. Hieronder verstaan wij:
* Het sturen van lastermail.
* Geboden contactgegevens te misbruiken voor SPAM of andere doeleinden.
* Het ongevraagd versturen van onzedelijke of ongenuanceerde privé-berichten met als doel de ander te beledigen of ongevraagd seksueel getinte berichten te versturen.
- Profielen worden discreet behandeld en wij vragen ook discretie van alle gebruikers. Het is daarom niet toegestaan informatie verkregen uit profielen door te spelen of te verkopen aan derden. Hieronder verstaan wij:
* Het doorspelen van foto's, teksten of gegevens aan derden of deze door te verkopen is niet toegestaan.
* Het is niet toegestaan foto's, teksten en of gegevens verkregen uit profielen te gebruiken voor persoonlijke doeleinden buiten KomDaten om.
- Om serieus te kunnen daten moet je profiel echt zijn en enkel op waarheid gebaseerde informatie bevatten. Tevens moet je profiel van kwaliteit zijn. Hieronder staan wij:
* Je profiel moet in het Nederlands geschreven zijn.
* Je profiel moet correcte informatie bevatten en op waarheid zijn gebaseerd. Dus ook je echte voor- en achternaam invullen. Jouw naam wordt toch niet zichtbaar op jouw profiel.
* Je mag geen foto's of materiaal plaatsen van andere mensen en daarmee jezelf voordoen als iemand anders of om een fictief profiel aan te maken.
* Het is niet toegestaan een profiel aan te maken met iemand anders zijn/haar gegevens en jezelf voor te doen als deze persoon.
* Het is niet toegestaan een foto of video te plaatsen die niet van jou is.
* Foto's van jou met andere personen mogen, mits je duidelijk erbij vermeld wie jij bent op de foto.
* Het is niet toegestaan teksten die door anderen geschreven zijn op je profiel te plaatsen, mits ze natuurlijk over jou gaan! Dan mag het natuurlijk wel.
- KomDaten is een fatsoenlijke dating site voor volwassenen, waar wij elkaar respecteren. Het is daarom niet toegestaan dat je het profiel of andere geboden functies misbruikt voor:
* Het kiezen van een provocerende gebruikersnaam.
* Het plaatsen van foto's en/of plaatjes met agressieve, gewelddadige beelden erop.
* Het plaatsen van foto's en/of plaatjes met blote en/of seksueel getinte beelden erop.
* Reclame maken voor een ander merk, website of product.
* Het plaatsen van content met als bedoeling geld aan onze bezoekers te verdienen, denk hierbij aan bijvoorbeeld betaalde toegang tot websites of voor het maken van paydates.
* Het plaatsen van kwetsende, provocerende of seksueel getinte teksten in je profiel.
* KomDaten gebruiken als wervings- of promotiemedium. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan andere bezoekers te benaderen voor eigen doeleinden.

Chat:

- Wanneer je inlogt zijn de algemeen bekende fatsoensregels van toepassing. Graag vragen wij je respect te tonen voor elkaar. Hier nogmaals de regels en tips alvorens te gaan chatten:
* De gevoerde taal in de chatbox is Nederlands.
* Gebruik geen provocerende chatnaam.
* Stuur geen perverse of seksueel getinte publieke berichten.
* Houdt één chatnaam aan tijdens het chatten. Dit voorkomt misverstanden.
* Op KomDaten zijn wij eerlijk, vertel daarom ook geen onwaarheden / leugens. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. En je wordt geblokkeerd.
* Gebruik geen HOOFDLETTERS (ook niet in je chatnaam), dit kan als storend ervaren worden.
* Maak geen reclame voor andere dingen.
* Geef geen e-mail adres in de publieke chatbox, doe dit in een privé-gesprek.
* Scheld niet en gebruik geen taal die een ander kan kwetsen of bedoeld is om te kwetsen. Behandel elkaar respectvol.
* Deel geen gevoelige of persoonlijke informatie over andere bezoekers publiekelijk in de chatbox. Bespreek dit soort dingen privé, of beter nog: met de persoon in kwestie zelf.
* De chatbox is niet bedoeld voor ongewilde seksueel getinte gesprekken!
* Stuur geen massa's berichten achter elkaar (flooden).
* Herhaal je teksten niet oneindig en stuur berichten in normale hoeveelheden.
* Wissel niet telkens van kamer en/of log niet telkens in en uit.
* Om misverstanden en irritaties te voorkomen, vraag altijd eerst toestemming alvorens een privé-gesprek te beginnen met een andere gebruiker.
* Gebruik geen breezertaal of vervorm je tekst niet, sommige mensen snappen er dan niets meer van!
* Gebruik geen grote hoeveelheden smilies of geluidjes, dit kan als storend ervaren worden.
- KomDaten is voor iedereen toegankelijk, het is daarom niet toegestaan dat je de chatbox gebruikt voor:
* Het plaatsen van berichten met als bedoeling geld aan onze bezoekers te verdienen, denk hierbij aan bijvoorbeeld betaalde toegang tot websites of voor het maken van paydates.
* De chatbox gebruiken als wervings- of promotiemedium. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan andere bezoekers te benaderen voor eigen doeleinden.

Wanneer er iets onduidelijk is, er twijfel is, of iets hierboven niet genoemd is maar door een bevoegde moderator van KomDaten wordt afgekeurd, dan hebben zij het laatste woord! Profielen die niet voldoen aan de algemene voorwaarden kunnen zonder waarschuwing worden geblokkeerd en/of verwijderd.
Site overzicht


 Members Vorige Week: 2
 Totaal Aantal Mannelijke Members: 253
 Totaal Aantal Vrouwelijke Members: 66
 Foto's Vorige Week: 0
 Members Online: 0

Nieuws

Openingsactie KomDaten

09 Dec 2014

KomDaten is met een nieuw ontwerp helemaal klaar voor een frisse start. Daarom geven wij nu aan alle nieuwe leden... meer

Nieuwsarchief